Elferink Schoenen

Address

Kerkstraat 23
8051 GJ Hattem
Bezoek website
elferinkschoenen.nl

Social media

Elferink Schoenen is in Hattem gevestigd aan de Kerkstraat. In de grote winkel vindt u een zeer ruime collectie met keus voor het hele gezin. Damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen komen ruim aan bod. Zowel gekleed als sportief, voor elk wat wils. Zeer regelmatig komen er nieuwe trendy schoenen binnen, zodat u als klant altijd kunt kiezen uit de laatste mode. Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. Zo is Elferink Schoenen dealer van onder andere Gabor, Via Vai, Rieker, MJUS, New Balance, Van Bommel, Floris Van Bommel, Greve, G-Star, Timberland, Clarks, Ecco en ga zo maar door. Een overzicht van alle merken en schoenen merken vindt u ook op de website elferinkschoenen.nl.

Ook voor comfortschoenen bent u bij Elferink Schoenen aan het juiste adres. Of u nu een smalle of brede voet hebt. Of misschien een steunzool. Bij Elferink Schoenen zijn altijd leuke en goed passende schoenen. De merken in de comfortschoenen zijn onder andere: Wolky, Durea, Footnotes, Piedi Nudi, Pocco Pazza, Waldlaufer en Mephisto.

Uiteraard zijn ook uw kids meer dan welkom bij Elferink Schoenen! In de grote kinderafdeling vindt u een zeer uitgebreide collectie kinderschoenen in alle wijdtematen. Heeft uw kind smalle voeten of brede voeten? Geen probleem! Bij Elferink Schoenen slaagt u altijd! Kindermerken die door Elferink Schoenen gevoerd worden zijn o.a. Twins, Track Style, Giga, Shoesme, Bunnies Junior, Red Rag, Develab, Redzz, Kanjers, Braqeez, Teva, Birkenstock, Kipling, Timberland, Vans, Munich. Kinderen die even moeten wachten tot ze aan de beurt zijn of tot dat papa of mama klaar is met passen kunnen geweldig spelen in de speelhoek met heuse glijbaan!

laden kaart...
rabobank    triada