Hattemse Hockeyclub

Address

Hazenakker 2
8051 AT Hattem
Bezoek website
www.hattemhockey.nl

Social media

De Hattemse hockeyclub is prachtig gelegen aan de Hazenakker, omringd door groen. De club heeft zo’n 350 leden, waarvan het merendeel jeugdleden. In het verleden was Hattem actief op het hoogste niveau in de hockeywereld. Dat training en opleiding nog steeds erg belangrijk gevonden worden blijkt uit het feit dat alle eerste jeugdteams op hoog niveau spelen: Top- of Subtopklasse. Alle teams krijgen twee of drie keer per week training, vaak van Heren 1-spelers. De betrokkenheid bij de club is daardoor groot: op zondag komen veel jeugdleden hun trainers aanmoedigen bij een wedstrijd van Heren 1. Natuurlijk is de club trots op de goed presterende teams, maar het plezier in het spel is bij de minder ambitieuze teams net zo belangrijk.

Bij de Hattemse hockeyclub worden geen wachtlijsten gehanteerd: iedereen is welkom en kan direct meetrainen met een passend team.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen meedoen met het Kabouterhockey op zaterdagochtend. Zij maken daar op een speelse manier kennis met het hockeyspel. Vanaf 6 jaar worden de kinderen ingedeeld in een team. Ook volwassenen zijn van harte welkom. Elke woensdagavond wordt door de dames en heren veteranen getraind. Voor degenen die wel willen trainen maar geen wedstrijden willen spelen zijn de Trimhockey-trainingen, eveneens op woensdagavond. Voor 50-plussers wordt Fithockey georganiseerd: de nieuwe buitensport voor ouderen waarbij veilig bewegen, buiten sporten, sociale contacten en plezier voorop staan. De Fithockeyers trainen elke dinsdagochtend.

De Hattemse hockeyclub wil een gezellige familieclub zijn, waarin de tophockeyer zich thuisvoelt. Heeft u of uw kind zin om te komen hockeyen? Neemt u dan contact op via info@hattemhockey.nl.

laden kaart...
rabobank    triada