Paasmiddag voor 55-plussers

PAASMIDDAG MET GRATIS CHINEES BUFFET.
Op zaterdagmiddag 13 april a.s. organiseert de Vrije Baptistengemeente Bethel een gezellige smakelijke zinvolle paasmiddag voor 55-plussers. Het is al bijna traditie dat Bethel met Kerst en Pasen een bijeenkomst organiseert voor de senioren van Hattem en omstreken. Ook dit jaar is er weer een mooi paasprogramma samengesteld.

Het kerkgebouw aan de Hessenweg 84 te Hattem wordt omgebouwd tot een gezellig restaurant waar een gratis Chinees buffet wordt geserveerd. Voor en na het buffet is er een zinvol programma met samenzang en een Bijbelbespreking door Lammert Doornwaard met het thema `Meer dan overwinnaars´.

Een speciaal voor deze middag opgericht koor zal enkele mooie liederen ten gehore brengen. Deze middag begint om half vijf en zal om ongeveer zeven uur eindigen. Alle 55-plussers zijn van harte welkom. In verband met de maaltijd is opgave gewenst via 06-15357044 of via www.bethel-hattem.nl.

De toegang is gratis. Een vrije gift is welkom.
Alle vrijwillige medewerkers hopen u te mogen begroeten op zaterdag 13 april a.s. 16.30 uur in VBG Bethel aan de Hessenweg 84 te Hattem. De kerk is open vanaf 16.15 uur. Nogmaals van harte welkom!

13 apr 2019

VBG Bethel
16:15 - 19:00 uur
-

Social media

rabobank    triada