Queen & Interactive Sound Symphony

De Christelijke Muziekvereniging te Hattem is gevraagd om een avondvullend programma te verzorgen in de Spiegel te Zwolle. 

Op het wensenlijstje van het orkest stond de Queen Symphony van Tolga Kashif. Bekende Queen nummers zijn bewerkt tot een symfonie, die het A-orkest zal uitvoeren. 
Een projectkoor van ca. 75 zangers en zangeressen o.l.v. Hans Tijssen zal hieraan meedoen. De bekende nummers zoals We are the Champion, Bohemian Rhapsody en Who wants to live forever zullen allemaal te horen zijn. De naam Interactive komt o.a. terug in de hoofdtelefoons waarmee individueel afgestemd kan worden op één van de solisten naar keuze van het publiek.

De wereldreis die Dirigent Carlo Balemans heeft gemaakt eind 2018, heeft hem veel nieuwe connecties opgeleverd en hem geïnspireerd, maar ook de Spaanse Kaori Neus.
Zij heeft een stuk gecomponeerd dat haar première zal hebben die avond. Zij heeft Carlo's vlog's gebruikt die terugkomen in dit stuk The Big Game. Er kan die avond zelfs gegamed worden! Hoe interactief kun je het hebben? 
Carlo heeft veel contacten met buitenlandse artiesten. Zo doen die avond een Litouwse zangeres mee, een singer songwriter uit Oekraïne en is er een video van de Dutch Dance Artistry (de hiphop dansformatie die de Olympische spelen opende in Rio). 
Het wordt een mix van video, (volks)muziek, games, improvisatie, kortom weer iets bijzonders waar je bij moet zijn.
Het begint om 20.00 uur tot 22.30 uur in De Spiegel te Zwolle.
Toegang: € 18,50 per persoon.

13 apr 2019

Geen adres opgegeven
20:00 - 22:30 uur
-

Social media

rabobank    triada