Ontdekkingstocht op de Vuursteenberg

HATTEMERBROEK - De voorjaarsvakantie is natuurlijk niet om de hele tijd binnen te zitten, maar ook om samen met de (klein)kinderen een frisse neus te halen. Daarvoor organiseert de boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen op woensdag 27 februari een ontdekkingstocht op de Vuursteenberg. Of het nu sneeuwt, regent of de zon schijnt, het is altijd leuk, want er valt buiten zoveel te ontdekken! De jonge deelnemers gaan zoeken naar vogels en pootafdrukken van reeën en zwijnen. Ook zullen ze ontdekken waar het grind en de stenen in de grond vandaan komen. En wie kent de namen van alle bomen? Wie meewandelt komt dit te weten! Na afloop krijgen de kinderen een klein presentje mee naar huis. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

Start: 14.00 uur verzamelen op de Vuursteenberg tussen huisnummers 7 en 9, 8051 PR, Hattem. Duur: 1,5 à 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.

Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Aleid Bosch, tel. 038-3769482 of Anja Kwakkel, tel. 06-25488561.

Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. Wij willen de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermen zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten. De brede steun van donateurs, vrijwilligers, bedrijven, fondsen, overheid en de Nationale PostcodeLoterij maakt het mogelijk dat wij ons werk kunnen doen.

27 feb 2019

Geen adres opgegeven
14:00 - 15:45 uur
-

Social media

rabobank    triada