Lions Huiskamer Filmfestival

Voor de 14e achtereenvolgende keer vindt op zaterdag 2 maart 2019 in verschillende huiskamers in de Hattemse binnenstad het jaarlijkse Lions Huiskamer Filmfestival Powered by Hattem plaats. De Lions Club Hattem organiseert dit festival ieder jaar met veel plezier, het is één van de activiteiten waarmee ze geld inzamelen om sociale of culturele projecten (mede) mogelijk te maken.

Het Lions Huiskamer Filmfestival Powered by Hattem kenmerkt zich door zijn ongedwongen gezellige sfeer. De films en de huiskamers waar de films vertoond worden blijven zoals altijd een verrassing.

De filmcommissie is er weer in geslaagd twee prachtige films te selecteren die maatschappelijke thema’s koppelen aan ontroerende ervaringen van gewone mensen. Indrukwekkend geacteerd en goed voor meer dan een lach en een traan.

Twee uitgelezen films, een glaasje wijn met een hapje in de pauze en na afloop nog een drankje. En dat voor de 'all in' prijs van €19,50 p.p!

Het Huiskamer FilmFestival wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Powered by Hattem, een coöperatie met het oogmerk Hattem vanaf 2030 op energiegebied zelfvoorzienend te maken. Inwoners van Hattem kunnen certificaten kopen á € 250,00. Met dat geld worden in eerste instantie middelgrote zonnepaneel projecten gerealiseerd. De opgewekte stroom, wordt direct aan de verbruiker of aan een energiebedrijf verkocht. Met dat geld kan rendement naar de leden worden uitgekeerd of in overleg met de leden weer in nieuwe projecten worden geïnvesteerd.

Het Lions Huiskamer Filmfestival Powered by Hattem wordt  mede mogelijk gemaakt door Notariaat Hattem, Delisalm, Cater Concept, Consmema Metaalbewerking, De Haan Stein Advocaten, Tandartsen Centrum Hattem en Isaeus ICT projecten.

De kaartverkoop, á 19,50 per stuk, geschiedt door leden van de Lions Club Hattem of door een e-mail aan lionsfilmfestival@outlook.com onder vermelding van het aantal kaarten en uw naam en adresgegevens. Na betaling van de factuur ontvangt u de kaarten in de week voor het festival bij u in de brievenbus.

02 mrt 2019

Binnenstad van Hattem
18:00 - 22:30 uur
-

Social media

rabobank    triada