Nieuwjaarsconcert Die Hattemer Musikanten

Egerländerkapel “Die Hattemer Musikanten” starten het nieuwe muzikale jaar traditiegetrouw met het nieuwjaarsconcert. Het nieuwe jaar willen wij samen met u inluiden op zondagmiddag 6 januari 2019. Het concert zal plaatsvinden in M.F.C. De Marke, Daendelsweg 2 in Hattem en zal om 14:00 uur aanvangen.

De oliebollen liggen voor u klaar en de entree is geheel gratis.

Voor alle blaasmuziek liefhebbers een mooi concert om bij te wonen. Die Hattemer Musikanten onder leiding van Benny Eissens, hebben een uitdagend programma ingestudeerd. Deze middag zullen er weer diverse polka’s, marsen en walsen gespeeld worden. En bij enkele daarvan zal de kapel zoals altijd ook deze middag vocaal weer worden bijgestaan door ons vaste zangduo Eef Wegerif en Marianne Morsink.
Ook dit jaar treed er een solist met Die Hattemer Musikanten op, tijdens het concert zal Thomas Valk op Euphonium een solo met de kapel te gehore brengen!

Wilt u genieten van een middag blaasmuziek van de bovenste plank?
Reserveer dit concert dan nu in uw agenda en kom op zondagmiddag 6 januari 2019 naar De Marke. De foyer is van te voren geopend en om 14:00 uur begint het concert. Die Hattemer Musikanten hopen u ook in het nieuwe jaar onder het genot van een hapje en een drankje een gezellige muzikale middag te bezorgen.

06 jan 2019

Multifunctioneel centrum "De Marke"
14:00 - 17:00 uur
-

Social media

rabobank    triada