Lunchroom van Zoethout

Address

De Waag 2
8051 VG Hattem
Bezoek website
www.zoethout.nl

Social media

Net buiten het centrum van Hattem, vindt u de gezellige Lunchroom van Zoethout.

Hier kunt u, te midden van onze “Eigen” zinnige winkel of bij mooi weer op ons terras, genieten van een heerlijk hapje, drankje of een uitgebreide lunch. In onze keuken maken wij zo veel mogelijk gebruik van verse producten uit eigen tuin, lekker en verantwoord!

Voor een bijzonder moment met bijvoorbeeld vriendinnen, collega’s of familie kunt u bij Zoethout terecht voor een lekkere en uitgebreide High Tea, met zoete en hartige versnaperingen. Reserveert u de High Tea 3 werkdagen van te voren, zodat wij alle tijd hebben om deze lekkernijen voor te bereiden!   

In onze professionele keuken worden ook de lekkerste taarten en cakes gebakken. Deze worden geserveerd in onze eigen lunchroom maar u kunt ze natuurlijk ook bij ons bestellen. “Zomaar” of een speciale gelegenheid? Een taart of cake van Zoethout Eigen Werk smaakt altijd!

Tevens biedt Zoethout mogelijkheden om catering te verzorgen in ons eigen lunchroom of op locatie. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of specifieke wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze lunchroom en keuken worden gerund door mensen met een (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij werken in een enthousiast team, waar een ieder werkt op eigen niveau en naar eigen vermogen. De werkzaamheden en het aanleren van vaardigheden draagt bij aan zinvolle dagbesteding of een opstap naar een reguliere baan.

Contactgegevens

Zoethout
De Waag 2
8051 VG Hattem
038-7600081
info@zoethout.nl
www.zoethout.nl

laden kaart...
rabobank    triada