Huiscafé Daentje

Address

Achterstraat 52
8051 GC Hattem
Bezoek website
www.huiscafedaentje.nl

Social media

Huiscafé Daentje is een eigenzinnig café met de vorm van een huiskamer en de sfeer van een dorpskroegje. Er is een uitgebreide bar, een professionele keuken, een piano en pick-up met platencollectie. Je huurt Daentje om je gasten te ontvangen. Dat kan met of zonder barvrouw of kok. En voor een paar uurtjes of een hele dag.

Wat kan er?

Je kunt er terecht voor etentjes vanaf acht personen, om een klein feestje te vieren of om een zakelijk overleg te voeren. Je kunt met je kookclub komen koken. Of bierproeverijen, concertjes of spelletjesavonden houden. Je kunt er terecht voor kinderkookfeestjes, of babyshowers. Je kunt er een lezing of workshop houden. Eigenlijk kan alles bij Daentje. 

Wat kost dat?

De prijzen van huur en arrangementen vind je op de website. Toch nog anders gewild? Dan gaan we gewoon even samen aan de keukentafel.

En verder?

Is Daentje dan helemaal niet open om zo even binnen te lopen? Jawel hoor, Daentje heeft zo haar vaste dagen daarvoor. Iedere eerste vrijdag van de maand is het bijvoorbeeld borrelen bij Daentje vanaf 16.00 uur. Iedere laatste zondag een concertje of brunch bijvoorbeeld. Kijk gerust even in de agenda op de website.

Wist je dat we een leuke samenwerking hebben met Hattemse kunstenaars? Kijk dan eens in Winkel van Daentje. Je ziet er ieder dagdeel een andere kunstenaar aan het werk en zij vertellen je graag meer over hun werk en wat hen inspireert.

www.huiscafedaentje.nl

facebook: huiscafe daentje

 

 

 

 

laden kaart...
rabobank    triada