Vadesto’s PANORAMA PAVILJOEN

Address

De Bleek 3
8051 EE Hattem
ma t/m za vanaf 09:00 uur
Bezoek website
www.panorama-paviljoen.nl

Social media

Het Paviljoen, gelegen op een dijk, biedt een uniek uitzicht, ook vanaf het grote terras, over de IJsselwaarden en het natuurgebied van de Wiesenbergerkolk. Het geheel drempelvrije restaurant ligt aan de gratis parkeerplaats bij het centrum, dus uitstappen voor de deur!

Met het mooiste terras in grote omgeving, voor een rustig koffiemoment, feest of vergadering, wordt het Paviljoen terecht genoemd dé A-locatie van Hattem, geopend voor individuele bezoekers en groepen tot 200 personen.

Zie www.panorama-paviljoen.nl

Individuele bezoekers, wandelaars en fietsers vinden hier een riante rustlocatie voor een heerlijke kop koffie, hapje of drankje. Ook in de winter is hier altijd iets te bewonderen.

Groepen kunnen hier uitstekend terecht in één van de zalen of op het terras, voor ontvangst in ontspannen sfeer.

Een geweldige locatie met uitstekende keuken voor een uitgebreid koud/warm buffet of barbecue, een spetterende bruiloft, actief bedrijfsfeest, zakelijke bijeenkomst, gezellig uurtje voor een hapje en drankje met familie of leuk kinderfeest.

Goede faciliteiten zijn uiteraard beschikbaar zoals gratis WiFi, maar ook uitstekende sanitaire voorzieningen, douches en mindervalidentoilet.

Aanvullende activiteiten

Elk programma kan desgewenst aangevuld worden met diverse outdooractviteiten, op het land of op het water. Zie www.vadesto.nl

Aanbevolen wordt ook de interessante Natuurboottocht, met kans de prachtige ijsvogel te zien of misschien zelfs een schildpad of bever.

Voor individuele bezoekers zijn vaste vaartijden in de zomer. Zie www.rondvaarthattem.nl

Alles vanaf één locatie!

Alle activiteiten zijn hier in één keer te regelen, uw feest, maaltijd, rondvaart, klompenpad- of stadswandeling, fiets-,kano-,of steptocht, enz.

Gegevens

Vadesto’s PANORAMA PAVILJOEN
De Bleek 3
8051 EE Hattem
Tel: 038-4445428

info@panorama-paviljoen.nl
www.panorama-paviljoen.nl

Openingstijden: maandag t/m zaterdag vanaf 09.00 uur. 

Dit bedrijf heeft, als enige in de grote omgeving, de hoogste milieucertificering, de Gouden Green Key, en is voor de activiteiten TÜV-gecertificeerd.

laden kaart...
rabobank    triada