Wijnkoperij Henri Bloem

Address

Kruisstraat 17
8051 GD Hattem
Bezoek website
www.henribloemzwolle.nl

Social media

In het gezellige centrum van Hattem is Wijnkoperij Henri Bloem aan de Markt, gevestigd tussen de horecabedrijven.

Ondanks het geringe winkeloppervlak vindt u in deze sfeervolle wijnhandel een 300 tal kwaliteitswijnen uit de gehele wereld. Alle wijnen worden rechtstreeks bij de boer gekocht en het assortiment bevat wijnen in de prijsklasse van 5 euro tot 500 euro.

Voor iedere wijndrinker valt er te genieten bij Henri Bloem. Naast het uitgebreide wijnassortiment voert de winkel een beperkt gedistilleerdpakket en kunt u de bieren van de “Attemer Brouwerij” kopen. Met de Fairtrade winkel is een samenwerking aangegaan om enkele van hun wijnen te verkopen.

Henri Bloem heeft schitterende cadeaudozen om iedere fles om te toveren tot een fraai geschenk. Sinds 1975 zit de hoofdvestging in Zwolle. Daar beschikt men over meer dan 1500 wijnen. De mooiste wijnen ter wereld zijn nu ook (binnen een dag) in Hattem leverbaar.

Naast het adviseren van wijnen worden er, op aanvraag, mooie proeverijen voor kleine gezelschappen georganiseerd. Ook voor een goed advies voor een wijn- spijscombinatie kunt u bij Henri Bloem terecht.

Als u het leuk vindt om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten, kunt u zich inschrijven op de
maandmailing. Ook kunt u ons volgen op Facebook.

Wijnkoperij Henri Bloem

Kruisstraat 17
8051 GD Hattem

Tel. 038-4442574/4217299 E
mail: hattem@henribloemzwolle.nl
Website: www.henribloemzwolle.nl

 

laden kaart...
rabobank    triada