Vicaris koffie, thee &zo

Address

2e Walsteeg 8
8051 EW Hattem
Bezoek website
www.vicarishattem.nl

Social media

Over Vicaris, koffie, thee &zo

Niets stemt zo tevreden als een goed gezette kop warme, geurige koffie of thee. Voor velen onmisbaar om een nieuwe dag goed te beginnen. Voor een ander om juist in gezelschap van vrienden samen te genieten.

De smaak van koffie en thee wordt niet alleen bepaald door de ingrediënten die worden gebruikt.

Ook de wijze waarop de drank wordt bereid en gepresenteerd is voor een groot deel verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat.

De gezamenlijke liefde voor goede koffie en thee,  hun gevoel voor sfeer en eisen aan kwaliteit en stijl hebben de (schoon)zussen Annet, Astrid en Margreet doen besluiten om in Hattem  hun eigen speciaalzaak voor koffie, thee, koffiemachines en aanverwante producten te beginnen.

Voor elke productsoort geldt dat er geen concessies aan de kwaliteit wordt gedaan. De lekkerste koffie zet u met de beste koffiemachines en drinkt u uit fraai ontworpen serviesgoed.

Uiteraard kunt u bij Vicaris uw koffie en thee completeren met een heerlijke likeur  en diverse lekkernijen.

Met dit brede assortiment aan kwaliteitsproducten kunnen prachtige en exclusieve cadeaupakketten worden samengesteld. Er staan er altijd genoeg op voorraad, maar uiteraard kan een pakket ook naar keuze worden samengesteld.

Kom gerust eens langs bij Vicaris, koffie, thee& zo  en laat u verrassen.

laden kaart...
rabobank    triada