Eetcafé De Kruusing

Address

Kruisstraat 11
8051 GD Hattem
Bezoek website
www.eetcafe-dekruusing.nl

Social media

Eetcafé De Kruusing is gelegen op het enige kruispunt in het historische centrum van de stad Hattem. Hier bent u van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie met een wekelijks wisselend gebakje of een appelpunt.
Tevens kunt u hier terecht voor een heerlijke lunch die varieert van een uitsmijter tot een vers afgebakken broodje carpaccio. Ook aan de kleine mens wordt gedacht. Op de kaart vindt u diverse soorten pannenkoeken, frietjes met diverse snacks en tosti's. De avondkaart is tevens zeer divers. Een lekker mals biefstukje, mixed grill of een boerenschnitzel zijn enkele voorbeelden. Ook vis en vegetarisch behoren tot de mogelijkheden. En voor de prijs hoeft u het niet te laten.
Komt u de allom geprezen saté van de haas ook eens proberen? Zomers kunt u heerlijk bijkomen op het gezellige en knusse terras dat gelegen is op het zuidoosten en op de looproute tussen de markt en de haven ligt en precies tussen het Anton Pieck en het bakkerij museum. Als u iets te vieren heeft is eetcafé De Kruusing bij uitstek de gelegenheid voor bijvoorbeeld een verjaardagspartij, receptie, jubileum of vrijgezellenfeest. Er worden diverse arrangementen aangeboden waaronder ook high tea of high wine.
Vraag geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.
Houdt u Facebook ook in de gaten voor de diverse activiteiten die georganiseerd worden zoals darttoernooien, bingo's en thema avonden.
 
Eetcafe De Kruusing
Kruisstraat 11
8051 GD
Hattem
Tel: 038-7501432

www.eetcafe-dekruusing.nl

laden kaart...
rabobank    triada