Restaurant ‘De Keuken van Caatje’

Address

Leemkuilen 6
8051 PW Hattem
Bezoek website
www.molecaten.nl

Social media

Een heerlijk rustpunt voor fietsers, wandelaars, genieters...

Lekker genieten! Dat gaat lukken in restaurant 'De Keuken van Caatje'! In dit restaurant op Molecaten Park De Leemkule (vakantiepark & camping) kunt u uitgebreid lunchen, lekker lang dineren of even uitrusten van het wandelen of fietsen onder het genot van een kop koffie met overheerlijke appeltaart.

Vanaf het terras kijkt u uit over het zwembad van het vakantiepark en een groot speelveld. Spelen en lekker eten gaan dus prima samen! In het najaar en in de winter is het knus genieten in het restaurant, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelkuil. Buiten op het terras wordt de buitenhaard aangestoken. Heerlijk om uw handen er na een wandeling aan te warmen.

Uit eten met uw hele familie, vrienden of de buurt?

In 'De Keuken van Caatje' koken ze graag voor 25 personen of meer! De buffetten (barbecue-, koud- & warm- of stamppotbuffet) zijn er verrukkelijk. Een lunch kan ook. Liever niet hartig, maar lekker zoet? Kies dan voor een gezellige 'high tea'. Er is plaats voor 95 personen.

Reserveren?

Wilt u iets overleggen of een tafel reserveren? Bel gerust direct naar ‘De Keuken van Caatje’, tel. 038 444 5130. Komt u met een groep lekker genieten, dan is reserveren zeker verstandig. Een kinderfeestje wordt het leukst als zij dit van tevoren weten.

Kijk voor de menukaart alvast op www.molecaten.nl/dekeukenvancaatje

Restaurant 'De Keuken van Caatje' (locatie Molecaten Park De Leemkule)

Leemkuilen 6 | 8051 PW Hattem | tel. 038 444 5130 (b.g.g. 038 444 1945) | keukenvancaatje@leemkule.nl | www.molecaten.nl/dekeukenvancaatje

 

laden kaart...
rabobank    triada